Senaste Nyheterna

Blogg & Aktuella händelser

Compassion YinYoga

Höga kusten yogafestival var helt magiskt att få vara en del av. I september höll jag ett Yinyoga pass med självmedkänsla fokus.

Läs mer här

Nu finns Compassion programmet på app

Finns att köpa på Appstore för 299kr och Google play för 349kr Programmet har effekt på och minskar stress och ökar självmedkänsla samt hjälper till att öka känslomedvetenhet och emotionsreglering.

Läs mer här

Compassion på U2 Konsert i Vancouver

Jag och en vän var och lyssnade och var så häftigt att se Compassion finnas med på screenen under konserten för det behövs mer än allt annat nu!

Läs mer här

Höga kusten

En heldag vid bergen, solen lyste och var alldeles vitt ute.

Läs mer här

Ny App-studie i Uppsala.

Ny appstudie vid Uppsala Universitet börjar snart, de ska få testa ett digitalt compassionprogram. Det ska bli spännande att se hur Compassion kanske kan hjälpa stressade studenter.

Läs mer här

Fel på mailen

För er som mailat senaste månaden, kontakta gärna mig igen via christina.andersson@ki.se. Det har varit problem med mailen och vissa mail kommer inte fram. Ni som sökt för att vara med i utbildningen, maila mig igen så finns det platser kvar.

Läs mer här

Ultimata P1 lyssnaren

Ultimata P1 lyssnaren fick välja den bok som förändrat livet och valde Compassioneffekten - så jag åkte till Sveriges radio för intervju. Att få höra en läsare uttrycka att boken varit till hjälp är det finaste som finns.

Läs mer här

Compassionkurs med häst och hundar

1:a kursen nu genomförd för att jobba med Compassion tillsammans med häst eller hund. Känns fantastiskt roligt att göra det och var en jättefin grupp människor som delade två dagar tillsammans i natur, stall och med Jojje som första gången var med när jag föreläste.

Läs mer här

Manual för mental träning i compassion

Nu finns manual med text till ljudfilerna på appen Compassion Lifestyle att köpa. Kontakta mig ifall du gått någon utbildning i CFT och vill själv guida och instruera en grupp eller tillsammans med klient.

Läs mer här

Höga Kusten Yoga Feelgood-festival

Jag kommer hålla ett compassion yogapass, kom!!

Läs mer här

Öppen föreläsning i Göteborg 27/9

Många har mailat mig och frågat om föreläsning så nu är det bokat! Det är 50 platser så boka gärna i tid om ni vill hinna få en biljett. Ska bli jättekul att föreläsa och träffa er alla som är nyfikna på compassion och självmedkänsla som förhållningssätt och verktyg för att hantera stress och skapa ett liv som man trivs och är nöjd med.

Läs mer här