Blogg

Tyckte färgen och budskapet är så fint på Rituals nya serie inför jul så jag köpte en duschcream och doftspray. Grönt som symboliserar trygghet inom CFTs trecirkelmodell och hjärtchakra som även det symboliserar grönt och står för compassion och kärlek. SÅ VACKERT och ger värme och hopp om det fina i världen.

Choklad med nougat kan göra många glada också och bidra med mer compassion i världen. Solen lyste idag och snön var fin så önskar alla ni som kollar på min hemsida en god första advent.

Kom gärna och lyssna när vi talar om hälsa, synen på att göra gott och utveckla självmedkänsla för att skapa en bättre värld och vara lycklig av att göra skillnad och bidra. Vi ses på NK kl 18.00-19.00

Höga kusten yogafestival var helt magiskt att få vara en del av. I september höll jag ett Yinyoga pass med självmedkänsla fokus. Madeleine och Ulrika som ordnat festivalen i hjärtat av Höga Kusten hade ordnat så fint. Det var superfin stämning, god mat och ett lugn som spreds sig och en känsla av närvaro och samhörighet. Den 3:e februari är det ett till event så håll utkik för då ska jag också hålla en self-compassion yinyoga pass.  Här finns artikeln om yogafestivalen

Fokus på torsdag handlar om just självmedkänslans koppling till att må bra både ur ett hälsoperspektiv och inre välmående.. Jag kommer prata om olika sätt vi kan träna upp vår självmedkänsla och självkänsla.

»